Lidmaatschap Vereniging Historisch Purmerend

Als lid ontvangt u twee maal per jaar het verenigingsblad Historisch Purmerend. Op vertoon van de lidmaatschapskaart (geldig voor 2 personen) hebt u gratis toegang tot alle presentaties van de vereniging.

Het lidmaatschap kost 15 euro per jaar als u lid wordt vóór 1 juli. Meer overmaken mag natuurlijk!

Wordt u ná 1 juli lid dan betaalt u minimaal 10,50 euro. In beide gevallen ontvangt u beide edities van het verenigingsblad.

Het VHP blad wordt in Nederland gratis bezorgd, echter voor leden die in het buitenland wonen zijn extra verzendkosten van toepassing,

Nieuwe leden ontvangen als welkomstgeschenk het boek Van Marktstad naar Woonstad en de verjaardagskalender met oude ansichtkaarten uit Purmerend.

Verhuizing en/of opzegging lidmaatschap

Gaat u verhuizen of wilt u opzeggen, dan graag een bericht naar de ledenadministratie: ledenadministratie@vereniginghistorischpurmerend.nl of Goudenregenstraat 75, 1441 HG Purmerend.

Bij voorkeur per email of schriftelijk, maar telefonisch kan echter ook : (0299) 428964. Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december te geschieden.

Aanmeldformulier

De heerMevrouw