Programma2020-01-02T21:26:37+01:00

Programma bekijken

Voor het seizoen 2020 is weer een gevarieerd en interessant programma van lezingen en beeldpresentaties samengesteld. Leden van de VHP hebben op vertoon van de lidmaatschapskaart (geldig voor 2 personen) vrij toegang tot de verenigingsbijeenkomsten, voor niet-leden bedraagt de toegang 3,50 euro.

De locaties zijn verschillend, te weten Spijkerman Eten & Drinken, Neckerdijk 1, en ‘t Stamhuis, Kerkstraat 11 of anders. Bij elk programmaonderdeel zijn locatie en aanvangstijd vermeld. Eventuele wijzigingen worden in de plaatselijke media bekendgemaakt.

Programma archief

VERVALLEN in verband met Corona maatregelen. Zaterdag 19 september 2020, De Amerikaanse Verkiezingen, lezing Charles Groenhuijsen

GEANNULEERD Lezing Charles Groenhuijsen over De Amerikaanse verkiezingen. Lezing door Charles Groenhuijsen. Het onderwerp van de lezing zijn de presidentsverkiezingen in Amerika in november a.s.  Een belangwekkend verhaal, met het oog op ook onze toekomst, in vrijheid. Een vrijheid die we hebben verkregen na 1945 met hulp van (o.a.) Amerikaanse soldaten. Een vrijheid die al 75 jaar lang gekoesterd wordt [...]